Srbija

Petak, 05.07.2019.

11:09

Telekom Srbija kupio kablovskog operatora Telemark

Kompanija Telekom Srbija kupila je Telemark, najvećeg kablovskog operatora na teritoriji zapadne i centralne Srbije.

Izvor: B92

Telekom Srbija kupio kablovskog operatora Telemark
FOTO: Epa, Koèa Sulejmanoviæ

On broji više od 25.000 televizijskih i internet korisnika.

Kablovski operator Telemark korisnicima pruža usluge u Čačaku, Kraljevu, Gornjem Milanovcu, Požegi, Lučanima, Guči, Mionici, Ljigu, Banji Vrujci, Mataruškoj banji i Kosjeriću.

Ovom akvizicijom Telekom Srbija povećava svoju korisničku bazu, a korisnicima sa ovih teritorija pruža mogućnost korišćenja bržeg i kvalitetnijeg interneta, kao i vrhunsku televizijsku ponudu.

Telekom Srbija nastavlja sprovođenje svoje strategije širenja i prilagođavanja novim tržišnim trendovima, sa ciljem da postane regionalni lider u svim telekomunikacionim uslugama i nosilac budućeg digitalnog razvoja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

28 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ruski tankeri stoje prazni širom sveta?

Gotovo svaki ruski naftni tanker koji je pod sankcijama stoji nekoliko meseci nakon uvođenja ograničenja, što pokazuje kako sankcije SAD mogu da poremete lanac snabdevanja ruskom naftom.

8:03

21.5.2024.

1 d

Svet

Sledi novi talas bankrota? Ovaj sektor puca

Nakon rasta u februaru, nemački ugostitelji su u martu opet poslovali slabije. Promet je realno opao za 2,4 odsto, a nominalno za 1,5 odsto, saopštio je u utorak Savezni zavod za statistiku.

19:22

21.5.2024.

1 d

Podeli: