Greko JLT: Bićemo lider na srpskom tržištu

Kompanija Greko JLT Srbija (GrECo), deo istoimene evropske grupacije, preuzela je u Srbiji dve brokerske kuće – Auktor Solers i Interisk, saopštava kompanija.

Srbija

Izvor: B92

Petak, 02.12.2016.

10:34

Greko JLT: Bićemo lider na srpskom tržištu
Foto: Thinkstock

Kako se navodi u saopštenju, time su stvoreni preduslovi da kombinovanjem znanja i veština i zajedničkim nastupom na tržištu, ta tri renomirana posrednika u osiguranju postanu najveći u Srbiji.

Georg Vinter, član uprave matične kompanije Greko JLT Austrija izjavio je da se tom akvizicijom ojačava pozicija kompanije u jugoistočnoj Evropi. “Cilj nam je da pružimo najbolju uslugu kako internacionalnim, tako i domaćim klijentima u Srbiji, profesionalno upravljanje rizicima i inovativne usluge", naveo je on, piše u saopštenju.

Na čelu nove kompanije je Dušanka Talić, osnivač i direktor Interiska, koja ima dugogodišnje iskustvo u osiguranju, a radila je i za internacionalne kompanije na različitim funkcijama. Osnivači Auktor Solersa, Đorđe Mandić i Srđan Bošković, pružiće podršku kompaniji Greko JLT Srbija, kao partneri, navodi se u saopštenju.

Greko JLT je u Srbiji počeo da radi 2003. godine u poslovima posredovanja u osiguranju. Trenutno se portfolio kompanije u Srbiji sastoji od više od 100 korporativnih klijenata. Ukupna plasirana premija osiguranja nove kompanije će biti 1,5 milijardi dinara.

Greko JLT grupacija je nezavistan broker u osiguranju i lider na tržištu u zemljama CESEE (centralne, istočne i jugoistočne Evrope ). Grupa posluje u 16 zemalja, u 54 kancelarije sa 790 zaposlenih. Greko JLT omogućuje poseban pristup i individualna rešenja u upravljanju rizicima i osiguranjem za korporacije, udruženja i javni sektor.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Srbija

Nove cene cigareta

Od 1. maja važiće novi iznosi akciza usklađeni sa prošlogodišnjom inflacijom od 7,6 odsto. Prema novim informacijama, već su ukalkulisane nove cene cigareta.

9:47

29.4.2024.

1 d

Podeli: