Svetski brend luksuznih nekretnina Sotheby's otvara predstavništvo u Porto Montenegru

Globalni lider na tržištu luksuznih nekretnina Sotheby’s International Realty u martu mesecu otvara svoje predstavništvo i kancelariju u nautičkom naselju Porto Montenegro.

Promo

Izvor: B92

Četvrtak, 05.03.2020.

13:19

Svetski brend luksuznih nekretnina Sotheby's otvara predstavništvo u Porto Montenegru
Foto: Promo

Ova internacionalna zajednica sa marinom za superjahte, hotelom Regent i luksuznim rezidencijama, savršeno se uklapa u koncept Sotheby's-a koji želi da tržištu Mediterana i Evrope ponudi svoje usluge, ali isto tako, da prestižnim klijentima predstavi sve benefite života na crnogorskoj obali.

Za Crnu Goru je ovo velika vest, jer je ona druga u regionu, pored Hrvatske, koju brend Sotheby's želi da predstavi svetskoj javnosti kao dragulj Mediterana i jednu od najbrže rastućih svetskih turističkih destinacija.

Sotheby's, sinonim za najviše međunarodne standarde izvrsnosti u poslu s nekretninama, svoju atraktivnu kancelariju otvara u nedavno završenom BAIA rezidencijalnom krilu hotela Regent.

Sotheby’s će ponude luksuznih nekretnina predstaviti klijentima, kupcima i investitorima, na svim svojim poslovnim platformama. Između ostalog, promovisaće i trenutne atraktivne ponude nekretnina u Porto Montenegru.
Foto: Philip White
Crna Gora doživljava ozbiljan razvoj, delom zbog fokusa na direktne strane investicije i turizam, rekao je Filip Vajt, predsednik i izvršni direktor Sotheby’s International Realty. Raznolikost ponude luksuznih nekretnina i visoko kvalitetnih sadržaja za bogatu klijentelu, na crnogorskoj obali nastavlja trend snažnog razvoja.

Predivna crnogorska obala u potpunosti se uklapa u našu viziju brenda, i zadovoljstvo je promovisati ovu destinaciju, razvijati i valorizovati njene potencijale, ali i otvoriti kancelariju u srcu najcenjenije internacionalne zajednice na Jadranu.
Foto: Hunter Milborne
Sotheby's International Realty je sinonim za globalno i prvoklasno predstavljanje nekretnina svetskom tržištu i partnerstvo sa njima nam omogućava da prikažemo naše ponude međunarodnom auditorijumu, ističu Hunter Milborne i Niko Laković, partneri i predstavnici Sotheby’s Montenenegro, koji donose veliko iskustvo na tržištu luksuznih nekretnina.

Globalna mreža Sotheby’s posluje u 72 zemlje širom sveta, sa gotovo 1.000 kancelarija i 22.700 agenata u prodaji, koji opslužuju tržište luksuznih nekretnina, nudeći snažne marketinške programe i pomažući klijentima da pronađu svoje domove, nekretnine u koje bi investirali, ali i rezidencije za odmor.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Srbija

Nove cene cigareta

Od 1. maja važiće novi iznosi akciza usklađeni sa prošlogodišnjom inflacijom od 7,6 odsto. Prema novim informacijama, već su ukalkulisane nove cene cigareta.

9:47

29.4.2024.

9 h

Svet

Hej, Rusi, odakle vam pravo?!

Italija je ambasadoru Rusije izrazila negodovanje zbog toga što je je ruski energetski gigant Gasprom preuzeo kontrolu nad filijalom italijanskog Aristona "Termo Group" - objavio je ministar spoljnih poslova Italije Antonio Tajani.

9:17

28.4.2024.

1 d

Podeli: