Novi Sad - Servisne informacije - B92 Lokal

Temerinska ulica se zatvara – evo do kada i zašto

Od ponedeljka, 29. maja, zbog radova na izgradnji semafora i uređenju saobraćajnih površina na raskrsnici ulica Temerinske, Branka Radičevića i Jug Bogdana u Novom Sadu, biće zatvorene dve saobraćajne trake u Temerinskoj ulici.

Izvor: B92.net Novi Sad
Podeli
Foto: Grad Novi Sad
Foto: Grad Novi Sad

Biće zatvorene u zoni raskrsnice sa Ulicom Jug Bogdana i saobraćaj će se preusmeravati na preostale dve saobraćajne trake, saopštava Grad Novi Sad.

Takođe, biće potpuno obustavljen saobraćaj u delu Ulice Jug Bogdana, na prilazu raskrsnici, dok će ostatak Ulice Jug Bogdana, koja je inače jednosmerna ulica, u toku trajanja radova biti dvosmerna.

Pored postavljanja svetlosne signalizacije, projekat podrazumeva i potrebne radove na saobraćajnim površinama, elektroenergetskim instalacijama i obeležavanju saobraćajne signalizacije.

Naglašavamo da će se za vreme izvođenja radova saobraćaj preusmeravati fazno, uz ograničenje brzine na 30 kilometara na čas, o čemu će javnost biti blagovremeno obaveštena.

Apeluje se na sve učesnike u saobraćaju da imaju strpljenja i razumevanja, te da posebnu pažnju obrate na saobraćajnu signalizaciju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.