Društvo 0

23.05.2024.

20:47

Građani sabiraju štetu: Ovakva je situacija u Novom Pazaru nakon poplava FOTO

Nakon olujnog nevremena koje je pogodilo Novi Pazar situacija se u ovom gradu polako vraća u normalu, a stanovnici sabiraju štetu.

Izvor: RINA

Građani sabiraju štetu: Ovakva je situacija u Novom Pazaru nakon poplava FOTO
RINA

Podeli:

Još uvek se čiste uništeni putevi na terotoriji Novog Pazara, a pojedini su bili poptuno neprohodni. Radnici JP za uređivanje građevinskog zemljišta, njihova mehanizacija i privrednih subjekata od posebnog značaja angažovani su na više lokacija.

"Radnici su angažovani na čišćenju korita Trnavice na više lokacija. Put u Ulici Narodnog fronta je bio u potpunom prekidu. Kiša i grad odneli su i makadamski put u Paralovu u dužini od 1.000 metara. Radnici su ovaj put sanirali i poravnjali", rekao je za RINU Dženan Nurović iz JP za uređenje građevinskog zemljišta.

RINA

Radili su i u Barakovcima, koji vodi prema Varevu, a u toku je sanacija puta Paralovo-Mašovići koji je uništen u dužini od 1.500 metara, a odvodne cevi su bili zapušeni, pa je rađeno na njihovom čišćenju.

U naselju Varevo radilo se danas na sanaciji više putnih pravaca, na dve lokacije u Ulici Narodnog fronta, na putu Trnava – Mava, pravac Trnava – Kleča, u Lukocrijevu, putni pravac Sebečevo – Gradina, u više krakova u Selakovcu, Jusufpotoku, Izbicama, Šestovu, Bajevici, Paralovu, Osoju I Leči.

RINA

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: