Beograd - Servisne informacije - B92 Lokal

Autobus koji se prepolovio u toku vožnje – diverzija?

Predsednik Privremenog organa Beograda Aleksandar Šapić je danas izjavio da postoje indicije da su dva autobusa koja su se zapalila tokom vožnje, kao i jedan koji se na ulici rastavio - "prepolovio", u stvari "diverzije" da bi se pred izbore pokazalo "da se u gradu sve raspada".

Izvor: Beta Beograd
Podeli
Foto: Beoinfo
Foto: Beoinfo

Prepolovio se gradski autobus kod Mašinskog fakulteta VIDEO

Šapić je na TV B92 rekao da treba sačekati da se završi istraga, ali da je "prevelika koincidencija" da se to desi za dve nedelje.

"Ova kampanja je pokazala mnogo prljavštine" - rekao je doskorašnji gradonačelnik i dodao da su i dojave o bombama u školama "ponovo krenule kad su raspisani izbori".

Rekao je da ne želi da prejudicira ko je kriv za to, ali je poručio onima koji šalju lažne dojave da ako im smeta Šapić, "udare na njega, a ne na decu".

Šapić je najavio velike promene u GSP-u, rekao da su na stajalištima proradile prve informativne table na kojima piše kad nailazi koji autobus, a da je plan da za dve godine svaka stanica ima takvu tablu i nadstrešnicu, kao u centru grada.

Najavio je i nove autobuse i tramvaje dok ne proradi beogradski metro, od kojeg Šapić očekuje da će smanjiti sobraćajnu gužvu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.