Politika 0

10.05.2024.

12:26

Palma i Kisić razgovarali sa građanima u Mladenovcu FOTO

U okviru kampanje za lokalne izbore za grad Beograd i opštinu Mladenovac predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma i član Predsedništva SNS Darija Kisić razgovarali su danas sa građanima Mladenovca na pijaci u tom gradu.

Izvor: B92.net

Palma i Kisić razgovarali sa građanima u Mladenovcu FOTO
Skupština Grada Jagodina

Podeli:

"Pozivam građane Beograda i Mladenovca da na izborima 2. juna glasaju za listu broj 1 'Aleksandar Vučić Beograd sutra" i "Aleksandar Vučić - Mladenovac sutra". Na broju jedan je politika stabilnosti, sigurnosti, razvoja i boljeg sutra za sve gradjane", izjavio je Dragan Marković Palma.

"Sigurna sam da će građanima na predstojećim lokalnim izborima, kao i do sada, dati podršku listi čiji je nosilac predsednik Srbije Aleksandar Vučić , za sve ono što je urađeno do sada i što će biti urađeno u interesu svih naših građana, za Beograd sutra i za Mladenovac sutra"  rekla je Kisić.

Skupština Grada Jagodina

Marković i Kisić su se obratili i meštanima mladenovačkog sela Velika Krsna.

"Ovde smo zbog vas i upravo ste vi ti koji nam dajete snagu da još više radimo i stvaramo. Da pokažemo 2. juna da smo još složniji i jači nego ikada" poručila je Kisić u Velikoj Krsni.

"Ja verujem Aleksandru Vučiću, a poznavao sam i imao komunikaciju sa svim predsednicima Srbije i SRJ i SCG u zadnjih 30 -ak godina i mogu da vam kažem da je Aleksandar Vučić najbolji predsednik Srbjje u istoriji i da nije njega Srbija bi bila svedena na beogradski pašaluk " naglasio je Dragan Markovic Palma u Velikoj Krstić kod Mladenovca i pozvao sve da glasaju za listu pod rednim brojem 1 i u Beogradu i u Mladenovcu.

Marković i Kisić razgovarali su i sa meštanima sela Vlaška kod Mladenovca.

Poznati Palmin kamper, brendiran za ovu izbornu kampanju stigao je danas i u Mladenovac i njegovu okolinu.

Skupština Grada Jagodina

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Poznata ulica dobija novi naziv

Ako niški odbornici na sednici Skupštine u utorak, 21. maja usvoje predlog, Jadranska ulica kod Tvrđave u Nišu poneće naziv ulica Heroja sa Paštrika.

8:16

19.5.2024.

1 d

Podeli: