Subota, 17.02.2024.

10:45

Ubijen muškarac u Zemunu: U toku akcija Vihor

Muškarac je jutros ubijen iz vatrenog oružja u Zemunu, nakon čega je policija pokrenula akciju Vihor 3.

Izvor: Tanjug

Ubijen muškarac u Zemunu: U toku akcija Vihor
Ilustracija/Foto: AstroStar/Shutterstock

Oko 10 časova u Kumanovskoj ulici br. 17 prijavljeno je da je muškarac (39) povređen iz vatrenog oružja. Policija ga je zatekla kako leži na trotoaru, sa prostrelnim ranama, a Hitna pomoć je konstatovala smrt.

Policija je pokrenula akciju Vihor 3.

Kako mediji prenose, ubijen je M. Š. (39), koji je ranije imao problema sa zakonom. Ubijeni je zatečen sa povredama u predelu glave i tela nanetim iz vatrenog oružja.

Kako se saznaje, ubica je nakon zločina pobegao. Proveravaju se snimci sa kamera, a kako izvor kaže, ubica je sačekao da Milan dođe i pucao dok je još bio u kolima.

Kako su komšije rekle za medije, probudili su ih hici.

"Svi smo u šoku, probudila su nas dva pucnja", rekla je komšinica.

Ubijeni već bio poznat policiji

Inače, ubijeni M.Š. je pre 10 godina bio umešan u ubistvo N. S. iz Zemuna čije je telo u fazi raspadanja pronađeno u Lipovačkoj šumi u Beogradu.

Tada je na putu Stara Pazova - Inđija je došlo do sukoba trojice mladića a u pucnjavi je N.S. ubijen, a jedan ranjen. Ranjeni je tada prevezen u bolnicu gde je rekao ko je na njega pucao, a tri meseca kasnije je pronađeno telo ubijenog N.S.

Policija je tada tragala za Šušom koji je bio u bekstvu.

Takođe, javnosti je postao poznat 2009. godine, kada je zajedno sa G.P. (36) bacio kašikaru na zgradu na Dedinju. Nekoliko dana kasnije su uhapšeni u stanu u Nišu u kome su se skrivali.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: