Beograd dobija još dve podzemne garaže: Poznato i gde će se nalaziti

Zamenik gradonačelnika Goran Vesić najavio je da će Grad Beograd 5. januara raspisati tender za izgradnju dve podzemne garaže.

Izvor: B92.net

Petak, 17.12.2021.

14:25

Beograd dobija još dve podzemne garaže: Poznato i gde će se nalaziti
ilustracija: Depositphotos, Gladkov

"Jedna garaža će se nalaziti u Skerlićevoj ulici, kod Narodne biblioteke, a druga kod Hale 'Pinki' u Zemunu. Garaža u Skerlićevoj će imati 350 parking mesta i biće veoma važna jer će delom 'pokrivati' zdravstvene ustanove koje su s druge strane, kao i Hram Svetog Save i veliki broj stambenih zgrada i restorana. Garaža u Zemunu, na platou ispred Hale 'Pinki' imaće 160 parking mesta, a u blizini su gimnazija i osnovna škola, kao i ovaj sportski centar. Beograd će prvi put od 2005. godine, kada je izgrađena garaža ispred Skupštine grada, ući u ovakav projekat", naveo je Vesić.

Plan je da u Beogradu bude urađeno još podzemnih garaža, naveo je Vesić, prenosi Beoinfo.

"Među njima su podzemna garaža u Vlajkovićevoj, potom i u Fruškogorskoj. Veoma sam ponosan što imamo dovoljno novca da možemo da radimo i podzemne garaže, sedamnaest godina nakon izgradnje one u Pionirskom parku", istakao je Vesić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: