Beograd - Društvo - B92 Lokal

"Nikada neću, po cenu da odem sa funkcije, glasati za alibi odluke koje uništavaju ekonomiju ove zemlje"

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić ponovio je da je Beograd odlučno protiv uvođenja policijskog časa i da se zalaže da se sprovode postojeće epidemiološke mere u borbi proti korona virusa, bez novih restrikcija.

Izvor: Beta Beograd
Podeli
Foto: Tanjug, Nikola Anđić
Foto: Tanjug, Nikola Anđić

Sednica Kriznog štaba za suzbijanje epidemije korona virusa, na kojoj se očekuje donošenje novih epidemioloških mera, najavljena je za danas.

"Prošli vikend je pokazao da, ukoliko se radno vreme ugostiteljskih objekata i tržnih centara organiči do 14 sati, nastaje pravi stampedo. Potpuno je logično i normalno da se boravak ljudi na tim mestima rasporedi tokom čitavog dana i da se strogo poštuju epidemiološke mere, ali i da se kažnjavaju oni koji ih ne poštuju", kazao je za "Večernje novosti".

Vesić je naglasio da je neprihvatljivo da se "sve zatvori" jer bi to bila, kako je ocenio, pogubna mera po male, porodične firme, "a oni koji to predlažu ne razmišljaju o tome kakve bi posledice takva odluka imala po mentalno zdravlje stanovništva".

"Nikada neću, po cenu da odem sa funkcije na kojoj sam, glasati za alibi odluke koje uništavaju ekonomiju ove zemlje", dodao je on.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 474 idi na stranu