Uskoro počinje novi ciklus nagradne igre "Uzmi račun i pobedi"

Vlada Srbije je donela odluku o organizovanju novog godišnjeg ciklusa nagradne igre "Uzmi račun i pobedi" i u 2024. godini.

Srbija

Izvor: Novosti

Petak, 01.03.2024.

14:54

Uskoro počinje novi ciklus nagradne igre
Foto: Shutterstock/Zyabich

Zbog izuzetno velikog interesovanja građana i rezultata nagradne igre Uzmi račun i pobedi, koja je prošle godine prvi put organizovana u elektronskom formatu, Vlada Srbije je donela odluku o organizovanju novog godišnjeg ciklusa i u 2024. godini.

Prošle godine je više od milion građana otvorilo naloge i poslalo neverovatnih 285.798.140 fiskalnih računa.

Kako saznaju "Novosti", očekuje se da prvi krug nagradne igre počne krajem aprila ili u prvoj polovini maja. Izvlačenja će i ovog puta biti emitovana uživo na prvom programu Radio-televiziji Srbije.

Nagrade za najsrećnije građane i ovaj put biće stanovi u Beogradu, a biće dodeljena po dva stana u svakoj emisiji, odnosno 10 stanova u ovom krugu nagradne igre.

"Nagradna igra će se odvijati putem aplikacije Uzmi račun i pobedi, kao i prošlog puta. S obzirom na to da su zbog zaštite podataka o ličnosti svi nalozi i uneti računi iz prethodnog ciklusa obrisani, građani će, da bi učestvovali, morati da otvore nove naloge. U ovom trenutku mogu da proveravaju validnost računa, ali ne i da ih unose u aplikaciju, jer nagradna igra još uvek nije počela. Svakako preporučujemo građanima da uzimaju i čuvaju fiskalne račune, a spremamo i neke novine, o čemu ćete biti blagovremeno obavešteni", rečeno je u Ministarstvu finansija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Opet oštro "ne" Ukrajini

Mađarska vlada će uvesti nova ograničenja na uvoz ukrajinskih poljoprivrednih proizvoda, saopštio je danas ministar poljoprivrede Ištvan Nađ.

13:36

12.4.2024.

11 h

Podeli: