Radovi se privode kraju: Prvi automobili - "pre Deda Mraza" FOTO

Kako se radovi privode kraju na deonici autoputa od Preljine do Pakovraća duge 11 kilometara, puštanje ove saobraćajnice sve je izvesnije.

Srbija

Izvor: RINA

Subota, 04.12.2021.

12:03

Radovi se privode kraju: Prvi automobili -
Ilustracija: Stockr/Shutterstock

Radovi na ulepšavanju, ocrtavanju i postavljanju zaštitnih ograda po nemačkom standardu, ulaze u poslednju etapu i sve su prilike da će se prvi automobili ovde videti i "pre Deda Mraza", prenosi RINA.

Ali, još je izvesnije da će ministar resorno zadužen za ovu deonicu, Tomislav Momirović, biti prisutan ovde iako krajnje šminkanje ostane nedovršeno za neki dan posle praznika, jer je dobio poziv od graditelja i vrednih neimara koji svakodnevno troše svoju energiju gradeći saobraćajnicu koja će preporoditi zapadni deo Srbije.
Foto: RINA
Prilikom obilaska pomenute deonice ministar Momirović se obratio radnicima pitanjem "hoće li biti do Nove godine", na šta su mu oni odgovorili potvrdno.

Tako da, ukoliko bude ostvareno, to će biti na veselje svih građana i najlepši poklon svima za praznike, prenosi RINA.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Puca prijateljstvo: Kina okreće leđa Rusiji?

Kineski izvoz u Rusiju opao je u martu, prvi put od sredine 2022. godine, zbog sve većih pretnji Vašingtona da će uvesti sankcije Pekingu ako kineski izvozni proizvodi pomognu Moskvi u ratu protiv Ukrajine.

8:11

18.4.2024.

1 d

Podeli: