Srbija

Subota, 11.06.2022.

14:07

Poznato kada se otvara deo obilaznice oko Beograda

Deo obilaznice oko Beograda, Sektor 5 od petlje Orlovača do tunela Straževica, biće otvoren u sredu, 15. juna.

Izvor: Tanjug

Poznato kada se otvara deo obilaznice oko Beograda
Ilustracija: MakDill/Shutterstock

To je za Tanjug izjavio ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Tomislav Momirović.

"Onda nam ostaje još samo jedna deonica da spojimo obilaznicu oko Beograda sa Koridorom 10 kod Bubanj potoka i da ovaj projekat u građevinskom smislu jednom za svagda pošaljemo u istoriju. Radovi se odvijaju dobro i na Sektoru 5 na tunelu Straževica i na Sektoru 6 na tunelu Beli potok i mostovima i očekujem da ćemo kompletnu obilaznicu završtiti u februaru ili martu“, rekao je Momirović tokom obilaska radova na brzoj saobraćajnici od petlje Požarevac do Golupca.

On je podsetio sve one koji zameraju što će radovi na obilaznici kasniti ako budu završeni u martu, umesto u februaru, da ovaj projekat kasni decenijama.

"Želeo bih da podsetim da je ta obilaznica trebalo da bude završene 1993. godine, pa 1998. pa 2003, pa 2013. godine. Da li će biti završena mesec dana pre ili kasnije, po mom mišljenu nije važno, važno je da damo sve od sebe i da za šest do osam meseci obilaznicu ustupimo građanima na korišćenje“, rekao je Momirović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: