Mali: "EIB je važan partner u sprovođenju kapitalnih projekata" FOTO

Ministar finansija Siniša Mali sastao se sa šefom Regionalnog predstavništva za Zapadni Balkan u Evropskoj investicionoj banci (EIB) Alesandrom Bragonzijem.

Srbija

Izvor: B92

Četvrtak, 07.07.2022.

13:55

Mali:
Foto: Instagram/mali_sinisa

Kako je naveo Mali u objavi na svom Instagram nalogu, njih dvojica su razgovarali o aktuelnim i budućim projektima koje naša zemlja sprovodi sa tom finansijskom institucijom.

Tema razgovora su bili, između ostalog, projekti koji se tiču rehabilitacije lokalnih i regionalnih puteva, zatim rekonstrukcije i izgradnje četiri Klinička centra, dodatno finansiranje za Program modernizacije škola, rekonstrukcija pruge Beograd-Niš.

"EIB nam je važan partner u sprovođenju kapitalnih projekata i zato je važno da redovno pratimo tok svih aktivnosti, a pogotovo s obzirom na to da nam sledi i izrada budžeta za 2023. godinu", zaključio je Mali.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

"Zbogom dolaru"

Rusija i Kina su sprovele skoro potpunu "dedolarizaciju" ekonomskih odnosa, a udeo ruske rublje i kineskog juana u trgovinskim obračunima između Moskve i Pekinga je veći od 90 odsto.

19:53

22.4.2024.

18 h

Podeli: