"Danas je Srbija na istorijskom maksimumu"

Danas je Srbija na istorijskom maksimumu u rezervama prirodnog gasa, objavio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić na Instagramu.

Srbija

Izvor: B92.net

Utorak, 09.08.2022.

13:22

Foto: prinskrin, Instagram/budusnostsrbijeav

"Obezbeđeno je dvesta šezdeset i dva miliona kubnih metara gasa u našem delu skladišta u Banatskom dvoru, a kupili smo još 200 miliona kubnih metara, koje smo uskladištili u Mađarskoj, samo za potrebe Srbije", naveo je Vučić na toj društvenoj mreži.

"Remontujemo sve termo kapacitete koje možemo, pokušavamo da otvorimo nove otkrivke uglja i, sve u svemu, siguran sam da ce građani Srbije imati bar za nijansu manje hladnu zimu od onoga što smo očekivali", dodao je predsednik Srbije u objavi na svom profilu na Instagramu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Svet

Sledi zabrana: Nova pravila za iznajmljivanje stana

Američka digitalna platforma za iznajmljivanje smeštaja Airbnb saopštila je da će do kraja sledećeg meseca zabraniti upotrebu unutrašnjih sigurnosnih kamera u zajedničkim prostorima smeštajnih objekata širom sveta.

8:21

12.3.2024.

6 d

Podeli: