Novi treninzi i seminari u Beogradu

U Beogradu se u narednom periodu organizuje veliki broj seminara i treninga uz pomoć kojih možete steći dodatne veštine i znanja.

Srbija

Izvor: B92

Petak, 22.02.2019.

14:21

Novi treninzi i seminari u Beogradu
Foto. kasto/Depositphotos

Psihorelaks 24. februara, 3, 10. i 17. marta organizuje "Asertivni trening - Beograd" namenjen svima koji žele da poboljšaju svoje komunikacijske veštine kako u privatnom tako i u poslovnom okruženju, socijalno stidljivi, oni koji su skloni odlaganju ciljeva, koji imaju tremu prilikom javnih nastupa, oni koji žele da nauče kako da upravljaju svojim emocijama.

Neke od tema treninga su razlike između pasivnog, agresivnog i asertivnog ponašanja, kako na nivou ponašanja, tako i na planu emocija i uverenja, ciljeva i motiva. Otkrivanje šta se asertivnim ponašanjem može ostvariti, a šta ne i zabluda o asertivnosti. Učenje o emocijama i razvoj emocionalne pismenosti, tipovi asertivnog odgovora, šta sve spada u manipulaciju, kao i tehnike izbegavanja manipulacije.

Ukupno trajanje treninga je 16 sati. Broj učesnika je ograničen na 12 polaznika a učesnici se ne menjaju tokom treninga. Učesnici dobijaju radni materijal, a po završetku treninga i sertifikat, sa naznačenim brojem pređenih sati.

Road Human Resources 26. februara organizuje trening Upravljanje timom tokom koga ćete naučiti kako upravljati timom u njegovim različitim fazama i iskoristiti potencijale zaposlenih.

Timski rad je pokretač uspeha svake kompanije koji zbližava zaposlene, stvara pozitivnu atmosferu i ohrabruje članove da budu odlučniji i ambiciozniji. Trening je kombinacija predavanja, diskusije i praktičnih – interaktivnih vežbi. Rad u grupi, uz mogućnost neposrednog kontakta sa trenerom i bavljenje Vašim konkretnim problemom i pitanjima.

U Beogradu 26. februara u Vili Jelena održaće se "18. NetWorking Day – Poslovni susreti" sa temom Poreski savetnik, luksuz ili potreba.

Bogati smo onoliko koliko prijatelja imamo a poslovno uspešni onoliko koliko novih prilika stvaramo, osnovna je poruka koncepta poslovnih događaja NetWorking Day – Poslovni susreti, na kojem se već nekoliko godina sastaju privrednici, preduzetnici, menadžeri i svi ostali zainteresovani za razvoj poslovanja i upoznavanje novih ljudi, kreiranje novih šansi u poslu, motivaciju, inspiraciju, razmenu istkustava i znanja.

U MNG Centru 28. februara održava se seminar "Zapošljavanje stranaca i upućivanje zaposlenih na rad u inostranstvo".

Cilj seminara je upoznavanje sa novinama u Zakonu o upućivanju zaposlenih na privremeni rad u inostranstvo i postupkom izdavanja dozvola za rad, a ciljna grupa su poslodavci koji zaposšljavaju strance.
Foto: Thinkstock
H.art Development Center vas poziva da se prijavite na jednodnevni trening "Emocionalna inteligencija u rukovođenju" na srpskom jeziku. Radionica će se održati 1. marta 2019. godine, u prostorijama H.art-a na adresi Marka Nikolića 11, u Zemunu.

Opšti cilj ovog programa je podizanje svesti o značaju razvijanja ove veštine, kao ključne veštine za rad sa ljudima. Takođe, cilj je i povećenje svesti o sopstvenim potrebama i načinima zadovoljenja tih potreba kako bi produktivnost i zadovljstvo zaposlenih bile na visokom nivou.

Trening je namenjen svim rukovodiocima koji žele da rade na unapređenju svog kapaciteta emocionalne inteligencije.

Udruženje Anzus 3. marta organizuje radionicu "Ko sam ja i šta mogu postići"?

Na ovoj seriji radionica ispitivaće se sve postojeće (univerzalne i lične) vrednosti, etičke i morlane principe, statističke i vrednosne norme u potrazi za sobom i onim što je u svemu tome naše, autentično.

Metode koje će se u tom procesu koristiti su - Integrativni psihodinamski pristup (psihoanaliza, geštalt, transakciona analiza, REBT, telesne terapije…), razne prijektivne metode, tehnike tumačenja snova, Sokratova dijaloška metoda i druge filozofse metode, elemente pozorišta i druge umetničke izraze.

Udruženje "Reformator" 4. marta u okviru svoje kontinuirane edukacije inspektora organizuje obuku "Kontinuirane edukacije inspektora" - Primena izmenjenih odredaba zakona o inspekcijskom nadzoru, javnost rada inspekcijskih službi i krivično-pravni i procesno pravni aspekti inspekcijskog nadzora.

Tematske oblasti: Izvršenje poslovnih obaveza i praktična primena propisa u oblastima inspekcijskog nadzora i javnost rada inspekcijskih službi, primenu propisa o slobodnom pristupu informacijama od javnog značaja i zaštiti podataka o ličnosti; Stavovi i preporuke upravne inspekcije u vezi sa praktičnom primenom izmenjenih odredaba Zakona o inspekcijskom nadzoru...

Sve ostale aktuelne konferencije i obuke možete pronaći na sajtu Konferencije.rs.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Rusija ostaje bez goriva?

Ukrajina sve više uništava rafinerije nafte unutar Rusije, smanjujući moskovske zalihe i izazivajući skok lokalnih cena.

15:08

4.5.2024.

14 h

Podeli: