Delta zapošljava: Posao za 38 mladih i obrazovanih

Delta holding će u svojim kompanijama ove godine zaposliti 38 mladih i obrazovanih ljudi.

Srbija

Izvor: B92

Ponedeljak, 21.01.2019.

17:59

Delta zapošljava: Posao za 38 mladih i obrazovanih
Foto: Delta holding

U oštroj konkurenciji, na javnom konkursu oni su izabrani između više hiljada kandidata, saopštila je danas ta kompanija povodom obeležavanja početka rada sedme generacije "Mladih lidera".

Tokom godinu dana i uz pomoć iskusnijih kolega u ulozi mentora "mladi lideri" upoznaće, kako se navodi, različite delove Deltinog poslovnog sistema i steći prva iskustva u biznisu.

U tom programu do sada je učestvovalo više od 150 mladih među kojima je mnogo onih koji danas obavljaju važne menadžerske poslove u kompaniji.
Foto: Delta holding
"Sa velikim entuzijazmom realizujemo ovaj program već sedam godina jer verujemo u mlade i sa zadovoljstvom im pružamo šansu da se dokažu", rekla je tim povodom viši potpredsednik za strategiju i razvoj i pokrovitelj programa "Mladi lideri" Marija Desivojević Cvetković.

Polaznici tog programa, prema njenim rečima, danas vode Deltine fabrike, kompanije, sektore i gradilišta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Srbija

Oni su sada jedini vlasnici Knjaz Miloša

Mattoni 1873, najveći proizvođač mineralne vode i bezalkoholnih napitaka u Centralnoj Evropi, preuzeo je od kompanije PepsiCo manjinski udeo (46,43 odsto) u Knjaz Milošu, postavši jedini vlasnik.

18:20

26.4.2024.

7 h

Podeli: