Biz - B92.net

PR

Mobilni novčanici - siguran način plaćanja

Kompanija Mastecard je omogućila svojim korisnicima u Srbiji da do 15. decembra za tri ili više plaćanja u ukupnoj vrednosti od 1.000 dinara mobilnim novčanicima dobiju povrat na svoju karticu u vrednosti od 1.000 dinara. Na taj način Mastercard želi da podigne svest o tome da je plaćanja digitalizovanom karticom koja se nalazi u pametnom telefonu ili pametnom satu sigurniji način plaćanja koji štiti podatke, pomaže korisnicima da izbegnu davanje svoje platne kartice prodavcima na kasi, dodirivanje POS terminala pri ukucavanju PIN koda i razmenu gotovine, koristeći kapacitet mobilnih novčanika za sigurnost svake transakcije.

PR sreda 8.12. 12:37

Budućnost elektromobilnosti je danas

Kompanija ZF Serbia (deo vodeće globalne tehnološke kompanije ZF Group) koja u svom pogonu i inženjerskom centru u Pančevu zapošljava 1.100 radnika različitih profila, planira da zaposli 150 inženjera u Novom Sadu koji će raditi na razvoju najkompleksnijih naprednih rešenja za električne automobile.

PR petak 3.12. 10:00

100 hiljada potpuno online kredita u Mobi Banci

Mobi banka izdala je više od 100 hiljada potpuno online keš kredita, što pokazuje da je, pored digitalizacije transakcionog bankarstva, napravljen ogroman pomak u digitalizaciji kreditnih proizvoda na srpskom tržištu.

PR utorak 30.11. 10:00

Smanjene isporuke i rast cena: Ko sada može kupcu obezbediti novo vozilo i po kojoj ceni?

Globalna pandemija koronavirusa već neko vreme uzrokuje ozbiljne probleme na tržištu vozila širom sveta. Zbog smanjene proizvodnje u 2020. i nestašice poluprovodnika, problemi sa snabdevanjem počeli su već ove godine. Osim manje proizvodnje, na događaje značajno utiče i nagli rast cena sirovina, energenata, transporta i auto delova. Čini se da će se trend nestašice vozila nastaviti i u 2022. Uz nedovoljnu ponudu, već se ostvaruju prognoze da će uslediti postupni rast cena do 30-40%, jer nadolazeća inflacija stvara dodatni pritisak na cene. Ako razmišljate o kupovini novog ili polovnog automobila, isplati se požuriti sa kupovinom.

PR utorak 30.11. 10:00
strana 1 od 6 idi na stranu