Digitalni savetnik: Smislite pitanja i dobićete sve što vam treba

U ovoj našoj eri digitalizacije što pre treba uhvatiti voz jer ako ga propustimo, kasnićemo i u razvoju industrije preduzeća, kao i poslovnih modela.

Srbija

Izvor: B92

Petak, 04.05.2018.

13:19

Digitalni savetnik: Smislite pitanja i dobićete sve što vam treba
(Foto: Thinkstock)

Savetuje se da se ulaže u modernizaciju, nove tehnologije i da se na nadolazeću konkurenciju u svakoj sferi gleda kao na partnere, a ne konkurenciju.

Da biste držali korak za početak, i napredovali, u svakom biznisu neograničena komunikacija u timu je presudna. I naravno, bitno je da to košta što manje. Idealno bi bilo da imate i besplatnog digitalnog savetnika – vi predočite šta želite i dobijete šta je za vas najbolje.

Kako sve to objediniti? Pa, vaše je samo da znate šta vam je zaista potrebno.

U skladu sa oblašću poslovanja vaše firme, dovoljno je da osmislite nekoliko pitanja u vezi sa vašim biznisom, i vidite koje vam odgovore nudi Mts BizPaket savetnik.

Ukoliko pri tom, ostavite neke detaljnije podatke, dobićete i zvaničnu personalizovanu ponudu na osnovu koje možete u kratkom roku da sklopite ugovor za telco servise i ne opterećujte se.

Ovo je posebno važno za početnike u biznisu, jer na svom startu su potrebni što povoljniji servisi, prisustvo na internetu, a da sve to bude bezbedno, i da sve možete da dobijete u jednom BizPaketu.

Za velike kompanije takođe postoje povoljne ponude. Posebno kada je reč o ponudama za zaposlene.

I malim preduzećima i preduzetnicima, omogućeno je da brzo i lako dobiju neophodne informacije i upoznaju se sa poslovnim rešenjima iz oblasti mobilne i fiksne telefonije, interneta i ICT servisa.

Digitalni savetnici će sagledati vaše potrebe i predložiti vam odgovarajuće poslovno rešenja u skladu sa vašim potrebama. Vreme je dragoceno, a poslovna komunikacija neizbežna i neophodna, zato pustite digitalnog savetnika da vam olakša.

Na linku ovde pogledajte o čemu se radi:

https://www.mts.rs/poslovni/BizPaketSavetnik

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: