Legenda hip-hopa optužena za ubistvo

Jedan od osnivača čuvene hip-hop grupe osamdesetih Grandmaster Flash i Furious Five uhapšen je u Njujorku pod optužbom da je povezan sa ubistvom jednog beskućnika.

Život

Izvor: newser

Četvrtak, 03.08.2017.

15:42

Legenda hip-hopa optužena za ubistvo
(L-D) Kid Kreol, Mel Mel, Skorpio i Raheim iz The Furious Five (Foto: Gettyimages)

Natanijel Glover (57) poznatiji kao Kid Kreol, uhapšen je u sredu uveče pod optužbom za ubistvo.

Beskućnik je ubijen nožem na Menhetnu u ponedeljak oko ponoći. Policija navodi da je izvesni Džon Džoli (55) pronađen sa nekoliko ubodnih rana u torzu. On je inače živeo u prihvatilištu za beskućnike i bio je seksualni prestupnik drugog stepena.

Izvori bliski Njujork dejli njuzu navode da je Glover bio na putu ka radnom mestu (zaposlen je kao radnik obezbeđenja), kada je počeo da se svađa sa Džolijem, koji je navodno bio u vidno pijanom stanju.

Izvori kažu da ga Glover nije poznavao, ali da je mislio da ga beskućnik provocira.

Grupa Grandmaster Flash i Furious Five najpoznatija je po njihovoj pesmi iz 1982. "The Message". Grupa je nastala u Bronksu sedamdesetih i uvrštena je u Rokenrol dvoranu slavnih 2007. Bila je to prva rep grupa koja je dobila tu počast.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: