Život

Nedelja, 11.06.2017.

16:32

Ričard Hamond u bolnici: Nisam mrtav. Izvinite što sam takav

Voditelj emisije o automobilima "Grand Tour" Ričard Hamond se nakon saobraćajne nezgode koju je imao u Švajcarskoj obratio fanovima iz bolničkog kreveta.

Izvor: 24sata.hr

Ričard Hamond u bolnici: Nisam mrtav. Izvinite što sam takav
Foto: Youtube Screenshot/The Grand Tour Fans

"Da, istina je, opet sam to učinio i sada sam u švajcarskoj bočnici. Evo kako izgleda sada moje koleno koje će lekari pretvoriti u švajcarsko“, našalio se voditelj iz bolnice.

U video-snimku koji je napravio zahvaljuje se medicinskom osoblju koje ga je dovelo i smestilo u bolnicu, ali i svom kolegi Džejmsu Meju, koji mu je, kako kaže, prilikom posete doneo flašu džina.

"Možda to nije trebalo da kažem naglas“, rekao je raspoloženi Hamond.

"Najvažnije je ipak da se izvinim svojoj ženi i ćerki. Izvinite što sam takav“, dodao je on u snimku koji je objavljen pod nazivom "Nisam mrtav".

Nesreća se dogodila kada je automobil, u kom se voditelj nalazio, sleteo sa puta, prevrnuo se, a zatim i zapalio. Srećom, Hamond je uspeo da se izvuče pre nego je vatra buknula.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Palo 600 ratnih aviona: Rusi se oglasili

Ruske trupe uništile su 600 ukrajinskih ratnih aviona i 1.300 višecevnih raketnih bacača od početka Specijalne vojne operacije u Ukrajini, saopštilo je Ministarstvo odbrane Rusije.

20:30

16.5.2024.

1 d

Podeli: