Poznati i dalje pozivaju na pomoć Balkanu

Poznate ličnosti i dalje, najviše putem društvenih mreža, šalju svoje podrške Srbiji, nadajući se da će na taj način skrenuti pažnju na stanovnike Balkane ugrožene u poplavama.

Život

Izvor: B92

Petak, 23.05.2014.

11:28

Default images

Čuveni glumac Kevin Spejsi poslao je podršku stanovnicima Srbije, zahvalivši pritom Novaku Đokoviću zbog toga što je svetu skrenuo pažnju na poplave na Balkanu.

I glumac Ešton Kučer skrenuo je pažnju svojim pratiocima na tviteru da je Balkanu potrebna pomoć, ostavivši i link ka sajtu Unicefa putem kojeg zainteresovani mogu da pomognu žrtvama poplava.
Brojnim porukama podrške Srbiji pridružio se i jedan od najpoznatijih dirigenata sveta, Zubin Mehta, koji u svom dopisu navodi:

“Naše molitve i misli su sa Vama i nadamo se da će vaše patnje brzo proći, kao i da će pomoć koja dolazi iz čitavog sveta što pre olakšati bol srpskog naroda.”

Prethodnih dana poruke podrške poslali su i pisci Paolo Koeljo i Toni Parsons, zvezde festivala Exit i Mad in Belgrade, brojni glumci, muzičari...

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

13 h

Podeli: