Kako je Meg Rajan upoznala vašeg tatu

Iako se njeno lice najverovatnije neće videti ni u jednoj epizodi najavljene serije “Kako sam upoznala vašeg tatu”, glumica Meg Rajan dobila je jednu od najvažnijih uloga, prenosi američki magazin Tajm.

Izvor: Izvor: B92, Time

Četvrtak, 24.04.2014.

12:44

Default images

Serija “Kako sam upoznala vašeg tatu” (How I Met Your Dad) biće rađena po uzoru na seriju “Kako sam upoznao vašu majku”, koja se nakon devet sezona ovog proleća najzad završila.

Kako piše "Tajm", Meg Rajan će zapravo igrati ulogu majke-naratorke, koja kroz celu seriju deci priča o tome kako je upoznala njihovog oca. Međutim, lik majke u igranom delu serije tumačiće Greta Gervig.

-- Pročitajte i Kako smo najzad upoznali njihovu majku --

Sličnu ulogu u seriji “Kako sam upoznao vašu majku” imao je Bob Saget, koji je pozajmljivao glas naratoru Tedu, dok je pravog Teda igrao Džoš Radnor. Saget se inače, osim glasom, nikada nije pojavio u seriji.

Da situacija bude još zanimljivija, majka u novoj seriji nazvana je Sali, baš kao što se zvala junakinja kultne romantične komedije “Kad je Hari sreo Sali”, koju je krajem osamdesetih igrala Meg Rajan.

Emitovanje serije “Kako sam upoznala vašeg tatu” najavljeno je za početak jeseni.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: