Moja publika nije glasačka

Izvor: B92

Sreda, 26.11.2008.

09:14

Default images

Svi su bili iznenađeni ishodom glasanja, pa čak i njegov protivkandidat Vukašin Brajić.

- Bila je mrtva trka između mene i Vukašina, ali sam verovao da sam favorit u tom duelu. Mislim da moja publika nije glasačka i da je to jedini razlog što sam izašao. Voleo bih da sam ostao malo duže, jer imam želju da nastavim da učim pevanje, ples... Ipak, ovo je tek početak moje karijere - rekao je Đorđe na jučerašnjoj konferenciji za novinare.

- Po izlasku iz kuće, videću se sa dragim ljudima koji me vole i željno iščekuju. Nameravam da ostanem u Beogradu, gde živim godinu i nekoliko meseci. Sinoć nisam mogao da zaspim, pa sam šetao po kući i razgledao je. Mnogo će mi nedostajati sve ovo. Nikoli Paunoviću sam ponudio da mi bude cimer sa još dve striptizete, ali ne znam da li će se to ostvariti jer sam to obećao mnogim drugarima - kaže buduća rok zvezda.

Na pitanje da li je zaljubljen u Anu Bebić, Đorđe je odgovorio:
- Ana je predobra osoba, koju morate voleti. Ne znam ko je zaljubljen u nju. Volim je i uvek ću je voleti kao drugaricu. Nemam vremena za ljubav. Karijera mi je na prvom mestu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: