Vukašin bliži izlasku

Prema rezultatima ankete na našem sajtu (www.bliconline.rs), Vukašin Brajić iz Sanskog Mosta večeras najverovatnije napušta kuću „Operacije trijumf”. Za Vukašinov ostanak glasalo je 33 odsto anketiranih čitalaca, dok je za drugog nominovanog Đorđa Gogova glasalo duplo više.

- Mi porodično, iskreno da vam kažem, mislimo da Đorđe neće napustiti kuću, bar se nadamo. Ali, Vukašin zaista dobro peva i ovo će biti teška borba - kaže za „Blic” Đorđev brat Miša, kome strategija žirija nije baš najjasnija.

- Nemam ništa protiv žirija, oni kažu da imaju strategiju, nominovali su najbolje, ali ne znam šta time žele da postignu - objašnjava on i dodaje da se nada da Đorđa, i ako ispadne, čeka sjajna pevačka karijera.

Vukašinov brat Nenad kaže da će se razočarati ko god da ispadne.
- Đorđe mi je drag dečko, poznajem ga odranije. Baš mi je žao što su njih dvojica nominovani i biće mi drago ko god da ostane, a isto tako veoma žao. Biće to neizvesna borba - ističe Nenad koji takođe misli da je Vukašina neko primetio, te da će i ako napusti takmičenje, uspeti u muzičkom svetu.

Podsećamo da je ovo prvi put da u „Operaciji trijumf” nije nominovana ženska osoba i tek drugi put od početka serijala da će iz kuće sigurno izleteti muškarac.

Koga biste zadržali?

Đorđe 66% (2.191 čitalac)

Vukašin 33% (1.116 čitalaca)