Šta Google kupuje, a šta nam Apple prodaje [podcast]

Spremajući se za nove Pixele Google nas je prodrmao vešću o novoj kupovini. Ovog puta radnja je HTC-ova, detalji kupovine nisu jednostavni, pa dvadeset peti Tehnopolis otvaramo detaljima i suštinom nove Googleove akvizicije.

Izvor: B92
Podeli

Kako će jačanje Googleove hardverske divizije uticati na Android partnere i još koliko će odmeravanje snaga trajati saznajte u minutima koji slede.

U njima možete čuti i prve utiske iOS 11 na starijim uređajima i najjače utiske predstavljanja novih uređaja. Koliko tržište Apple želi da zahvati, da li je iPhone zauvek promenio oblik koji ga je izdvajao čitavu deceniju i koliko je novi Appleov čip brži od svih drugih uključujući i prenosne računare.

Vidimo se 4. oktobra, ako ste pratili naše praćenje Appleovih novina očekujte sličnu akciju i za nove Googleove telefone.

Pratite nas na YouTubeu, Mixcloudu, Twitteru (Aleksandar, Ivan), Viberu, preko RSS-a, ocenite nas u iTunesu ili gde god nas slušate, ostavite komentar i pomozite nam da budemo još bolji.

Hvala na slušanju!

Prati B92 na Viberu

Vesti

Maska za iPhone, skuplja od iPhonea

Ova jedinstvena titanijumska maska za iPhone košta više nego taj pametni telefon, inače poznat po ceni za koju se baš i ne može reći da je pristupačna. Proizvođač je kompanija Grey, poznata po svojim luksuznim "modnim" dodacima za telefone.

Vesti nedelja 22.10. 12:30 Komentara: 0
strana 1 od 1673 idi na stranu