Nova verzija WhatsAppa ostavlja konkurenciju iza sebe

WhatsApp u svojoj novoj nadogradnji 2.12.535 ponovno donosi promene kojima će konkurenciju ostaviti iza sebe i koje će se, verovatno svideti većini korisnika.

Tehnopolis

Izvor: B92

Četvrtak, 24.03.2016.

09:57

Nova verzija WhatsAppa ostavlja konkurenciju iza sebe
Foto: Álvaro Ibáñez/ Flickr.com

Od sada svoj tekst možete formatirati unutar aplikacije. Tako slova sada mogu biti podebljana ili ukošena (italic). Sve što morate da uradite jeste da stavite željeni tekst između zvezdica (*) kako biste ga boldirali ili između crtica (_) ako želite da ga ukosite.

Osim toga tako uređeni tekst primalac poruke će videti i u notifikacijama koje dobija.

Osim uređivanja teksta, moguće je slati i pregledati dokumente iz Google Drivea i Microsoft OneNotea, kao i PDF, Word dokument, tablice ili prezentacije.

Neke od ovih novih funkcija dostupne su i na starijim verzijama WhatsAppa, ali ako želite da ih koristite sve moraćete da skinete navedenu, najnoviju verziju.

Sitne promene napravljene su i na izgledu profila korisnika pa tako sada telefonski broj više nije vidljiv u delu koji zauzimaju osnovne informacije korisnika, piše Androidpolice.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

42 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

1 d

Podeli: