Microsoft 10. avgusta objavljuje Windows 10 Service Release 1

Windows 10 je upravo dobio prvu kumulativnu nadogradnju nakon objave operativnog sistema 29. jula, ali Microsoft radi na većem izdanju koje će se pojaviti tokom sledeće nedelje.

Tehnopolis

Izvor: B92

Subota, 08.08.2015.

19:44

Default images
Beta / Microsoft via AP

Kako se navodi u najnovijem izveštaju, takozvani Windows 10 Service Release 1 će biti objavljen 10. avgusta. Ono što još uvek nije jasno je da li će Microsoft ovo ažuriranje prvo pustiti članovima Windows Insider programa na proveru, ili će odmah biti objavljeno svima.

U osnovi, Service Release 1 je još jedan veliki paket poboljšanja za Windows 10 koji je posebno namenjen otklanjanju grešaka i implementiranju optimizacija za jezgro operativnog sistema. Ovim u stvari počinje deo strategije nazvane "Windows kao servis" u kojoj se očekuje objava nadogradnji bržim tempom. Microsoft tek treba da najavi Service Release 1, a kumulativno ažuriranje obavljeno tokom nedelje nema ime, navodi šef Windows Insider programa Gabrijel Aul.

Izvor: Benchmark.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

33 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: