Angry Birds Space ipak i za WP?

Manje od 24 časa nakon što je izvršni direktor kompanije Rovio da neće praviti Angry Birds Space za Windows Phone, njegov kolega ga demantuje.

Tehnopolis

Izvor: B92

Petak, 23.03.2012.

20:53

Default images

Jedan od rukovodilaca kompanije, MIkael Hed, rekao je za Rojters da će ove verzije ipak biti.

"Radimo na tome da Windows Phone ipak dobije Angry Birds Space", rekao je on.

Da podsetimo, Piter Vesterbaka, izvršni direktor kompanije koja stoji iza Angry Birdsa rekao je ranije za Bloomberg sledeće:

"Mi želimo da budemo na svim ekranima", rekao je on, "ali moramo razmatrati troškove dostavljanja na manje platforme. Sa Windows Phoneom potrebno je i puno radi da bismo je tehnički podržali".

"Ako gledate aktivacije, Apple iOS i Android su veći od bilo koje druge platforme".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

1 d

Društvo

MUP upozorio građane Srbije

Povodom predstojećih prvomajskih i uskršnjih praznika očekuje se povećan priliv velikog broja putnika i vozila u našu zemlju, zbog čega se mogu očekivati duža zadržavanja na graničnim prelazima, upozorio je danas MUP.

9:37

26.4.2024.

1 d

Podeli: