Tehnopolis

Ponedeljak, 24.03.2014.

18:47

LG smanjuje cenu modela G2 i G Pro 2 zbog Galaxyja S5

LG i Samsung su prilično takmičarski nastrojeni jedan prema drugom, tako da nije neuobičajeno da ove kompanije svoje strategije baziraju oko stvari koje ona druga radi.

Izvor: TalkAndroid

Default images

Najnoviji potez LG-ja biće smanjenje cena modela G2 i G Pro 2 nakon što Samsung pusti u prodaju model Galaxy S5.

Sudeći po zvaničniku iz LG-ja, kompanija će smanjiti cene modela G2 i G Pro 2 na internacionalnom tržištu.

U pitanju su prilično aktuelni uređaji, ali ipak nisu na nivou onih koji su predstavljeni 2014. godine, tako da će smanjenje cene povećati njihove šanse kod korisnika.

Ovaj potez najverovatnije neće odvratiti one koji su oko bacili na najnovije premijum uređaje, ali za sve one koji paze na budžet, ovo su više nego dobrodošle vesti s obzirom da su u pitanju dva premijum telefona iz 2013.

Još nije poznato koliko će smanjenje cene biti, ali sudeći po izvorima iz kompanije, cena modela G2 će biti znatno smanjena, a pošto prodaja modela G Pro 2 i nije toliko loša, njemu će biti potrebna manja pomoć kada je cena u pitanju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

43 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Orban otkrio plan NATO-a: Sprema se preokret?

NATO, u okviru svoje misije u Ukrajini, želi da stvori vojne baze u Poljskoj, Rumuniji i Slovačkoj radi koordinacije isporuke oružja Kijevu, rekao je mađarski premijer Viktor Orban za Radio Košut.

8:40

14.6.2024.

1 d

Podeli: