Svako ko se prijavljivao na Facebook pristao je na uslove korišćenja. To su pravila koja ste prihvatili da poštujete sve dok koristite Facebook. Međutim, malo ko je zapravo čitao ta pravila pošto su svi bili previše uzbuđeni zbog nove socijalne mreže i jedva su čekali da vide o čemu se tu zapravo radi.
Pola decenije kasnije, ta pravila i dalje važe, i to znači da bez obzira na sve objave koje postavljaju korisnici, sav sadržaj korisnika jeste vlasništvo Facebooka.
Ukratko, ukoliko postavite fotografiju Facebook može da je koristi ili proda sve dok je ne obrišete, ili vaš nalog.
Naravno, to ne znači da Facebook zaista koristi ove mogućnosti, ali je sebi rezervisao pravo da to u nekom trenutku može da uradi.
Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja,
stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.
Komentari 10
Pogledaj komentare