Igra "domaće proizvodnje" za one sa fudbalskom groznicom

Poslednjih mesec dana glavna tema većine razgovora je nesumnjivo fudbal. Dok fudbaleri u Brazilu stvaraju istoriju, programeri u Beogradu kreiraju budućnost.

Izvor: B92

Nedelja, 13.07.2014.

13:34

Default images

Beogradski Pokega tim lansirao je svoju prvu mobilnu igru, Quick Kick Brazil, na Apple i Android Store.

„Inspirisani atmosferom Mundijala, kao i novim žanrom izuzetno zahtevnih igara, koji je postavila sada već legendarna igrica Flappy Bird, kreirali smo izazovnu igru šutiranja penala. Jednostavna i brza dok istovremeno i neverovatno teška Quick Kick Brazil je igra živaca i strpljenja, kao i veštine savlađivanja golmana koji vam čita misli“ – izjavio je jedan od osnivača Pokege, Vitomir Jevremović.

Quick Kick donosi uzbudljivo iskustvo igračima, a odlična grafika, kao i tematika privlačna je svim generacijama. Pokega tim nastao je spajanjem dve domaće kompanije, Digital Mind i Makonda.
Da igra već ima bazu ljubitelja, ispričala nam je Ana Mirković, marketing menadžer Pokege: „Na jednoj kafi sa prijateljicama, zamolila sam ih da testiraju beta verziju kako bih dobila njihove utiske. Interesovalo me je šta reći devojke na temu fudbalske igre. Posle pola sata sam ih zamolila da mi vrate telefon, a jedna je rekla da je ne zanima što mi je baterija prazna i da ona hoće još“.

Igra je dostupna za iOS i Android korisnike, a možete je preuzeti klikom na ovaj link pokega.com

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

26 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

17 h

Podeli: