GTAV prodat u 65 miliona primeraka, Rockstar najavljuje nove igre

U okviru fiskalnog izveštaja za proteklu godinu, Take Two interactive je objavio da su imali više nego uspešnu godinu sa dobrih uspehom godišnjih izdanja NBA 2k i WWE igara i PC ekskluzivom XCOM 2 koja premašila očekivanja.

Tehnopolis

Izvor: B92

Četvrtak, 19.05.2016.

13:55

GTAV prodat u 65 miliona primeraka, Rockstar najavljuje nove igre
Foto: Screenshot

Tom prilikom otkriveno je da je do sada prodato 65 miliona primeraka najnovije Grand Theft Auto igre.

Sem što sama prodaja GTA V donosi veliki profit kompaniji, njena multiplayer komponenta GTA Online takođe postiže izuzetan uspeh i do sada je donela više od pola milijarde dolara ovoj kompaniji.

Pre Take Two je još jedna jaka godina sa nedavno objavljenom igrom Battleborn, očekivanim nastavcima sportskih franšiza ali i Civilization 6 koji igrače očekuje krajem oktobra.

Osim toga, ”uskoro” bi njihov najuspešniji studio Rockstar trebalo da otkrije nekoliko igara na kojima trenutno rade. Nedavno se šuškalo da se sprema nastavak Red Dead Redemption, štaviše procurela je i mapa cele igre iz izvora koji je navodno zaposlen u ovom studiju, a bilo je i priča o mogućim lokacijama za sledeći GTA.

Igrači se nadaju da će Rockstar otkriti barem nešto na E3 sajmu u junu.

Izvor: play.co.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: