Carmagedon: Reincarnation od sada dostupan u full verziji

Nakon nešto više od mesec dana u odnosu na prvobitno zakazani datum izlaska, Carmageddon: Reincarnation je izašao is Steam Early Access faze i sada je igra dostupna u svom finalnom izdanju.

Tehnopolis

Izvor: B92

Utorak, 26.05.2015.

22:54

Default images
YouTube Printscreen

Ovaj projekat koji je pre tri godine prikupio preko 600 hiljada dolara preko Kickstarter kampanje, nakon toga je dodatnu finansijsku injekciju dobio u vidu 3.5 miliona dolara od Les Edgara (osnivača Bullfrog Productions). Igra je sada dostupna na Steamu a očekuju se i PS4 i Xbox One verzije.

Carmageddon je jedna od prvih mainstream igara koja je izazvala kontreverze i skrenula pažnju na nasilje u video igrama. Ovaj naslov koji je izašao sada već davne 1997, bio je cenzurisan u nekim zemljama (uključujući Veliku Britaniju i Nemačku).

Igra koja je pred nama donosi 24 različita vozila, devet mapa kao i Career Mode od 16 chaptera.Tu je i multiplayer koji podržava do 8 online igrača u opštem haosu ove car comabat igre.

Pogledajte launch trejler: Izvor: play.co.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

9 h

Podeli: