Developeri o singlplejeru u Titanfall 2

Novi trejler za nastavak popularnog Titanfall-a iz 2014. godine govori o idejama i pristupima dizajnu singleplejer sadržaja za Titanfall 2.

Tehnopolis

Izvor: B92

Sreda, 12.10.2016.

18:35

Developeri o singlplejeru u Titanfall 2
Foto: Screenshot

Developeri pričaju o tome da kroz igru žele da razviju vezu između battle tanka (mašine) i čoveka (kao igrača), tako što će igrače stavljati u situacije gde ne mogu jedan bez drugog.

Kampanja će prelaziti od velikih masovnih bitaka do mirnih scena sa zagonetkama koje treba rešiti kako bi se nastavilo dalje. Zagonetke će od igrača zahtevati da stanu i razumeju okruženje, i da koriste sile prirode u svoju korist.

Kroz igru će proći i kroz veliki broj boss borbi, koji će osim originalnih mehanika imati i karakter koji će ih definisati i omogućiti da se pamte i dugo nakon igranja.

Kako kažu autori, njihov generalni cilj je da pokažu da klasični šuteri ne moraju da imaju jednodimenzionalni gejmplej, već da mogu da ih definišu različiti pristupi igri, i da će to obogatiti iskustvo igrača u Titanfall 2. Izvor: play.co.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: