Polusestra Dru Barimor pronađena mrtva

Polusestra holivudske glumice Dru Barimor pronađena je mrtva u svom automobilu. Džesika Barimor bila je okružena tabletama i pretpostavlja se da je reč o samoubistvu.

Izvor: B92

Sreda, 30.07.2014.

15:20

Default images

Dru i Džesika su sestre po ocu, glumcu Džonu Druu Barimoru. Nesrećna Džesika nađena je mrtva u svom automobilu veče pred svoj četrdeset i osmi rođendan.

Kola su nađena blizu San Dijega, a na suvozačevom sedištu nađeno je mnogo razbacanih belih pilula pa se pretpostavlja da je reč o samoubistvu, no autopsija će doneti konačan sud.

Džesika je 28. jula na svom profilu na Fejsbuku postovala rečenicu koja je možda imala veze sa ovom nesrećom: "Život vas često ne upozna sa ljudima sa kojima biste voleli. Zato vas upozna sa ljudima koji vas povređuju, ostavljaju, vole i pomognu vam da postanete osoba kakva treba da budete“.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

10 h

Podeli: