Nova vest
Zimski sportovi

Nedelja, 03.12.2017.

21:55

Hiršer pobedio Ligetija u Biver Kriku

Austrijski skijaš Marsel Hiršer pobedio je u trci veleslaloma u američkom Biver Kriku u okviru Svetskog kupa.

Izvor: AK

Autor: AK

Hiršer pobedio Ligetija u Biver Kriku
Foto: Getty images

Hiršer je bio treći posle prve vožnje, iza Amerikanca Teda Ligetija i Nemca Štefana Luica, koji su podbacili u drugoj vožnji.

Očekivalo se da će Hiršer voditi novi žestok okršaj sa Ligetijem, koji je vodio 6-2 u međusobnim okršajima u Biver Kriku, ali je Austrijanac stigao do treće pobede u SAD.

Luic je na kraju bio treći sa 1,03 sekundi zaostatka, dok je drugi stigao Norvežanin Henrik Kristofersen sa 0,88 sekundi zaostatka za Hiršerom.

U generalnom poretku Svetskog kupa prvi je i dalje Norvežanin Ćetil Jansrud sa 249 bodova, četiri više od zemljaka Aksela Lunda Svindala, dok je treći Švajcarac Beat Fojc.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Zimski sportovi

Vidi sve
Aktuelno

Ski fest okupio 500+ učesnika na Kopu

U periodu od 20-24. marta 2024. godine na Kopaoniku je održan 31. po redu Ski festival sporta za sve koji je pod pokroviteljstvom Vlade Republike Srbije, Ministarstva sporta i Sportskog saveza Srbije organizovala Asocijacija sport za sve Srbije.

Asocijacija sport za sve Srbije

12:05

30 d

U fokusu

Vidi sve