Nova vest
Zimski sportovi

Nedelja, 15.01.2017.

10:40

Tri pada skijašica na spustu u Austriji

Nađa Fankini, Eti Mikloš i Viktorija Rebenzburg doživele su teške padove tokom treninga za spust u Altenmarkt-Cauhenzeu.

Izvor: AK

Autor: AK

Tri pada skijašica na spustu u Austriji
Foto: Getty images

Na stazi na kojoj u subotu zbog snega, magle i vetra nije bilo moguće takmičenje, Fankini je izgubila kontrolu na sredini staze, a pretpostavlja se da je stradalo koleno.

Tridesetogodišnja Italijanka je helikopterom prebačena u bolnicu. Nakon kratkog prekida trening je nastavljen, da bi usledio novi pad, ovaj put Mađarice Mikloš.

Njih dve nisu nastupile u trci, gde je u prvoj vožnji pad doživela i Nemica Rebenzburg, koja je u suzama vikala: "Koleno! koleno!"

Pobedu u Altenmartku je neočekivano odnela domaća predstavnica Kristin Šejer, dok se 12. pozicijom na stazu posle skoro godinu dana pauze vratila Lindzi Von.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Zimski sportovi

Vidi sve
Aktuelno

Ski fest okupio 500+ učesnika na Kopu

U periodu od 20-24. marta 2024. godine na Kopaoniku je održan 31. po redu Ski festival sporta za sve koji je pod pokroviteljstvom Vlade Republike Srbije, Ministarstva sporta i Sportskog saveza Srbije organizovala Asocijacija sport za sve Srbije.

Asocijacija sport za sve Srbije

12:05

30 d

U fokusu

Vidi sve