Nova vest
Zimski sportovi

Nedelja, 10.02.2013.

11:54

Vuds poslao avion po Vonovu

Američki golfer Tajger Vuds poslao je privatni avion po Lindzi Von, koja je prerano završila Svetsko prvenstvo u Šladmingu zbog povrede kolena.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Poslednjih nedelja američki mediji su spekulisali o vezi Vudsa i Vonove, ali ni to što je poslao avion u Salcburg po nju ne potvrđuje njihove tvrdnje, pošto se zna da su njih dvoje već duže vreme dobri prijatelji.

Vonova je u padu tokom superveleslaloma u Šladmingu zadobila prelom potkolenice i pokidala ukrštene ligamente kolena i tako završila ovu sezonu. Amerikanka će sledeće nedelje biti operisana, a put u domovinu joj je olakšao Vuds.

Prošlog meseca, Vudsov portparol je odbio da komentariše navode medija, dok je „US vikli“ citirao izvor blizak njima dvoma, koji je rekao da su njih dvoje zajedno već devet meseci.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Zimski sportovi

Vidi sve
Aktuelno

Ski fest okupio 500+ učesnika na Kopu

U periodu od 20-24. marta 2024. godine na Kopaoniku je održan 31. po redu Ski festival sporta za sve koji je pod pokroviteljstvom Vlade Republike Srbije, Ministarstva sporta i Sportskog saveza Srbije organizovala Asocijacija sport za sve Srbije.

Asocijacija sport za sve Srbije

12:05

40 d

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu