Nova vest
Zimski sportovi

Sreda, 19.01.2011.

08:10

Otkazan prvi trening u Kicbilu

Prvi trening spusta pred takmičenje Svetskog kupa u Kicbilu, koji je trebalo da bude održan u sredu, otkazan je zbog loših vremenskih uslova.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Gusta magla i susnežica doveli su do toga da staza ne bude bezbedna za skijaše i zbog toga organizatori nisu imali drugo rešenje nego da otkažu trening.

Drugi trening u spustu na programu je u četvrtak, dok je trka u toj disciplini, na legendarnom Štrajfu, zakazana za subotu.

Prema pravilima Svetskog kupa, da bi se trka u spustu uopšte održala svi skijaši moraju da odrade bar jedan trening na toj stazi i organizatori se nadaju da će u četvrtak imati više sreće sa vremenom.

B92 je u Kicbilu i narednih dana možete da očekujete eksluzivne izveštaje sa legendarne trke, a do tada možete da pročitate tekst „Kicbil, tamo svi žele pobedu“.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Zimski sportovi

Vidi sve
Aktuelno

Ski fest okupio 500+ učesnika na Kopu

U periodu od 20-24. marta 2024. godine na Kopaoniku je održan 31. po redu Ski festival sporta za sve koji je pod pokroviteljstvom Vlade Republike Srbije, Ministarstva sporta i Sportskog saveza Srbije organizovala Asocijacija sport za sve Srbije.

Asocijacija sport za sve Srbije

12:05

81 d

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu