Nova vest
Tenis

Četvrtak, 02.07.2015.

15:55

Tomić za B92: Najvažnije je da sam zdrav

Bernard Tomić samo što je završio trening sa Nikom Kirjosom i pristao je da za B92 kratko najavi meč trećeg kola Vimbldona sa Novakom Đokovićem.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images
Foto: B92/Saša Ozmo

“Biće veoma teško, moram da odigram dobro ako želim da imam ikakve šanse. Moram da uživam na terenu. Ja igram malo drugačije od ostalih, ali da bih imao priliku, moram dobro da serviram i da nametnem svoj stil igre, onda je protivnicima teže. Ako u tome uspem, moći ću da se nadmećem“, rekao je Tomić.

Bernard je trenutno 26. na svetu, ove sezone ima skor 24-15 i jasne ciljeve do kraja 2015. godine.

“Dobro se osećam, zdrav sam i to je glavno. Mislim da igram veoma dobro, konstantan sam, što ranije nije bio slučaj. Došao sam nadomak Top 20, ključno je da i dalje budem zdrav i nadam se da bih onda ovu godinu mogao da završim u Top 20, pa onda možda sledeće i do deset“, dodao je Australijanac za B92.

Đoković i Tomić igraju u sredu svoj drugi meč na Vimbldonu, a u prethodnom je Novak slavio u četiri seta, u četvrtfinalu 2011. godine.

Saša Ozmo (ozmo_sasa)

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu