Nova vest
Tenis

Subota, 26.06.2010.

11:06

Šta je Kraljica rekla Navratilovoj?

Prošli četvrtak na Vimbldonu obeležio je prvi dolazak na kompleks „All England Club“ Kraljice Elizabete II posle 1977. godine.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Kraljica je prisustvovala meču između Britanca Endija Marija i Jarka Nieminena iz Finske, ali je i upoznala i sadašnje i bivše zvezde svetskog tenisa.Među njima su bili i naši Novak Đoković i Jelena Janković, ali i Martina Navratilova, kojoj je Kraljica uputila veoma zanimljivo pitanje, izveštavaju američki mediji.

Kraljica je Navratilovu upitala da li igra na Vimbldonu veoma često, a naturalizovana Amerikanka joj je ljubazno odgovorila potvrdno. To pitanje nikoga ne bi začudilo da nije u pitanju teniserka koja je devet puta osvojila Vimbldon, poslednji put pre čak 20 godina.

I pored toga za sve u Londonu, ali i širom sveta, bilo je fantastično videti Kraljicu na Vimbldonu posebno jer je u pitanju tako veliki zvaničnik zemlje domaćina posetio mesto koje poseduje izuzetnu istoriju i tradiciju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu