Rodić: Zaboravio sam prečku

Tanka je linija između heroja i tragičara, a u četvrtak uveče je to video levi bek Crvene zvezde Milan Rodić.

Izvor: B92

Petak, 24.11.2017.

14:56

Rodić: Zaboravio sam prečku
Foto: FK Crvena zvezda

Prečka ga je sprečila da bude strelac evrogola, a manjak sreće da u nadoknadi vremena donese pobedu svom timu u Borisovu.

"Ne razmišljam više o toj prečki, bilo pa prošlo. Verujem da će se vratiti kada bude najpotrebnije, možda već protiv Kelna. Odigrao jesam dobru utakmicu u ofanzivi, ali ne razmišljam o svom učinku, važno je da ekipa kao celina dobro funkcioniše, naročito zadnja linija čije sam i ja deo. Sve mi je lakše da igram, polako prolazi i taj bol u prstu sa kojim sam imao dosta problema ove jeseni, i to se odražava i na moje partije", rekao je Rodić.

Crveno-beli su remizirali bez golova sa BATE u Belorusiji, a zaslužili su mnogo više.

"Odigrali smo dobar meč, ali nismo imali sreće, pogotovo ja u tri dobre šanse. Nadam se da će se sve to vratiti kada bude važno. BATE je dosta čvrsta ekipa, ali nadigrali smo ih tokom svih 90 minuta utakmice", dodao je bek Zvezde.

Zvezda ipak i dalje ima sudbinu u svojim rukama, 7. decembra dočekuje Keln u direktnom duelu za plasman u nokaut fazu takmičenja.

"Verujem da će biti krcat stadion, da ćemo imati odličnu podršku. Znam da bi naši navijači i sa krova Marakane gledali tu utakmicu da mogu. Prolaz dalje je nešto u šta svi verujemo, i ne samo u prolaz nego i u pobedu protiv Kelna. Neće biti lako, ali mi znamo koliko možemo", zaključio je Rodić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

17 h

Podeli: