Kuva se za plej-of: Portland pao, Jokićevi u igri

Trka za plej-of u Zapadnoj konferenciji sve je interesantnija, posle pobede Minesote nad Portlandom 110:109.

Izvor: ÐN

Utorak, 04.04.2017.

08:34

Kuva se za plej-of: Portland pao, Jokićevi u igri
Photo by Christian Petersen/Getty Images

Timbervulvsi, za koje već neko vreme ne igra povređeni srpski reprezentativac Nemanja Bjelica, savladali su direktnog konkurenta Denvera, u čijem dresu blista Nikola Jokić.

Trejl Blejzersi sada imaju skor 38-39, dve pobede više i utakmicu više od Nagetsa, pa nas u poslednjih desetak dana očekuje foto-finiš.

Iako su domaćini dobili prvu četvrtinu, igrači Portlanda su sjajno uzvratili u drugoj i otišli na pauzu sa devet poena viška. Minesota se u trećoj deonici vratila i uspela da slavi, a odlučujuće poene postigao je Karl-Entoni Tauns 35 sekundi do kraja za 110:106. Demijan Lilard je u poslednjoj sekundi imao šut za pobedu, ali nije bio precizan za prekid serije od šest uzastopnih trijumfa.

Upravo je spomenuti Tauns bio najbolji kod ‘Vukova’ sa 34 poena i 12 skokova, a odlično ga je pratio Endru Vigins sa 29 poena. Riki Rubio je bio veoma raspoložen za igru i meč je završio sa 11 poena, 16 asistencija i 7 uhvaćenih lopti.

S druge strane, Lilard je bio najefikasniji sa 25 poena, 4 skoka i 6 asistencija, Aminu je imao 20 poena, 7 skokova i 5 uspešnih dodavanja, a po 17 su imali Harkls i Mekolum.

Istočna konferencija:

Photo: Screenshot (nba.com)
.

Zapadna konferencija:

Photo: Screenshot (nba.com)
.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

36 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

11 h

Podeli: