Petak, 05.08.2016.

09:14

Donald: Kako se osećam? Kao go*no

Najsvetlija tačka Crvene zvezde u dvomeču protiv Ludogoreca, Mičel Donald kaže da se posle eliminacije iz Lige šampiona oseća 'kao go*no' (like sh*t).

Izvor:

Donald: Kako se osećam? Kao go*no
StarSport

Šampion Srbije remizirao je i u Razgradu i u Beogradu sa prvakom Bugarske, dva puta po 2:2, ali je na kraju poražen posle produžetaka na Marakani (4:2).

"Veoma sam razočaran, kao valjda i svi ostali. Ne bi bilo dobro da nisu. Niko nema razloga za osmeh u situaciji da kad smo imali dobar rezultat iz prvog meča, onakvu publiku koja je bila fascinantna na našem stadionu, vođstvo i na kraju poraz 4:2. Propustili smo veliku šansu da igramo i dalje u Ligi šampiona, bez obzira što je Ludogorec igrao dobro i što je bolji tim", istakao je Donald na početku priče za Novosti.

"Svako mora da se pogleda u ogledalo i razmisli šta je sam, a šta smo kao ekipa mogli bolje. Mi smo tim, lako je ljudima da pričaju – 'oni prave greške', da okrivljuju pojedince. Pobeđujemo zajedno, gubimo zajedno. Moramo da ujedinimo, da pričamo šta je bilo u utorak. To je nephodno, jer je to deo našeg posla. Imamo šansu da igramo Ligu Evrope i svi moramo uprkos tome što smo razočarani da ostanemo pozitivni. Trebamo jedni druge", dodaje u dahu Holanđanin.

Crveno-beli će nešto posle 13 časova saznati ime protivnika u plej-ofu za ulaz u Ligu Evrope, gde će im biti potrebno dosta sreće, a učenik škole fudbala amsterdamskog Ajaksa smatra da šanse za uspeh uvek ima šanse.

"Uvek imaš šansu za uspeh. Imali smo je i protiv Ludogoreca. Ali je najvažnije šta uradiš sa tom šansom. Znamo da je sada sve ili ništa. Ako vidimo iz koje lige dolazimo onda bi Liga Evrope bila sjajan uspeh. Ali, ja imam dvostruki osećaj, znam da smo mogli da 'ubijemo' Ludogorec na Marakani. Zato moramo da pričamo o svemu, da se izdignemo iz ovog momenta, shvatimo da nema popravnog za neke greške i nastavimo hrabro u naredna dva meča plej-ofa za Ligu Evrope", zaključio je Donald.

IZVINITE❗️

A photo posted by ��⠀⠀⠀⠀⚪️ (@mitchell.donald) on

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

58 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nešto se sprema... Bunkeri i rovovi na granici?

Poljska je počela da postavlja još veći broj metalnih barijera duž svoje granice sa Belorusijom kako bi odvratila nelegalnu migraciju i planira da ojača granicu sa Rusijom, saopštilo je danas poljsko Ministarstvo odbrane.

19:38

9.5.2024.

1 d

Svet

Amerika se predomislila: "Povlačimo"

Sjedinjene Američke Države su povukle licence kompanijama kao što su Intel i Kvalkom za isporuku 4G čipova za laptopove i mobilne telefone kineskom proizvođaču telekomunikacione opreme Huavei Technologies, ​​rekla su tri izvora.

9:51

9.5.2024.

1 d

Podeli: