Ramires: Benfika je opasna ekipa

Fudbaler Čelsija Ramires kaže pred finale Lige Evrope sa Benfikom da na njega neće uticati to što igra protiv bivšeg kluba iz Lisabona.

Izvor: SO

Utorak, 14.05.2013.

09:12

Default images

„Gajim osećanja prema Benfiki, ali na terenu sam igrač Čelsija i ne mislim ni o čemu drugom. Pre utakmice pričaš sa svima, šališ se sa prijateljima, ali kada počne meč na pameti mi je samo pobeda i ništa drugo. Daću sve od sebe da Čelsi osvoji trofej“, kaže Ramires.

„Naravno, i dalje imam prijatelje u Benfiki – Luisao, Maksi Pereira, Kardozo, Aimar. Oni su i veoma dobri igrači, Benfika je sjajan tim, opasan i dobro organizovan. Prilično su efikasni“, dodao je Brazilac.

Ramires kaže da se u meču kao što je finale mora obratiti pažnja na svih 11 igrača i dodaje:

„Ako se koncentrišemo samo na jednog, neko drugi će zablistati. Nijedan igrač ništa nije sam osvojio. Moramo da poštujemo Benfiku, oni igraju dugo zajedno i to poštovanje su zaslužili“.

Finale Lige Evrope igra se u sredu od 20.45h

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Idu na 500.000 Rusa: Nemaju šanse?

Francuska može da izdvoji samo dve brigade za podršku Oružanim snagama Ukrajine, što će biti kap u čaši u poređenju sa veličinom i snagom ruske vojske, rekao je pukovnik Aleksandar Vautraver na TV kanalu LCI, prenosi RIA Novosti.

20:42

5.5.2024.

1 d

Podeli: