Partizan odradio trening u Larnaki

Fudbaleri Partizana odradili su trening na stadionu u Larnaki, gde ih u sredu uveče očekuje prvi od dva duela sa kiparskim AEL-om.

Izvor: B92, Tanjug

Utorak, 31.07.2012.

18:26

Default images

“Svi podaci do kojih smo došli govore da će biti čvrsta i disciplinovana utakmica."

"AEL je ekipa koja je prošle sezone primila malo golova, ali su ih malo i postizali", rekao je novinarima u Larnaki sportski direktor Partizana Ljubiša Tumbaković.

Šampiona Srbije sutra očekuje prvi duel sa AEL-om u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona.

Crno-beli su trenirali i igraće na stadionu Anortozisa, koji za razliku od AEL-ovog objekta u Limasolu, ispunjava kriterijume Evropske fudbalske unije (UEFA).

Stadion je kapaciteta nešto više od 10.000 mesta, a očekuje sa da sutra od 19:45 sati po našem vremenu bude potpuno ispunjen.

“Trener Vermezović je dobro spremio ekipu, očekujem zanimljivu i tešku utakmicu. Ne bi trebalo zaboraviti da je ovo samo prvo poluvreme i da se drugo igra sledeće nedelje u Buogradu”, naveo je Tumbaković.

Crno-beli su u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona izbacili maltešku Valetu, dok je AEL bio bolji od Linfilda iz Severne Irske.

“Nema sumnje da će protiv Kiprana biti mnogo teže nego u prošloj rundi sa Maltežanima. AEL ima čak 18 stranaca koji su registrovani za evropska takmičenja”, podsetio je Tumbaković.

Sportski direktor crno-belih dodao je da je optimista kada je u pitanju rezultat sutrašnjeg duela na “rajskom ostrvu”.

“Verujem da će odlučiti bolja koncentracija i individualni talentat. Siguran sam da neko od naših igrača može sutra da se izdigne i donese prevagu. Po prirodi sam optimista i mislim da je Partizan blagi favorit”, zaključio je Tumbaković.

Crno-bele je po dolasku u Larnaku posetio i ambasador Srbije na Kipru Srđan Đurica, koji će u sredu prisustvovati utakmici.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: