Robinjo želi da ostane u Santosu

Fudbaler Mančester sitija Robinjo rekao je da se nada da će njegov klub uspeti da se dogovori sa čelnicima Santosa i da će nastaviti da igra u Brazilu.

Izvor: B92, agencije

Petak, 30.07.2010.

12:09

Default images

Robinjo je u januaru iz Mančester sitija prešao na pozajmicu u Santos, a početkom avgusta bi trebalo da se vrati u engleski klub.

"Nije lako ubediti Engleze, ali verujem da će čelnici Santosa biti uspešni. Mislim da pripadam Brazilu, više nego Premijer ligi", rekao je Robinjo brazilskim medijima.

Trener Sitija Roberto Mančini rekao je početkom nedelje da se u klubu čeka Robinjov povratak, ali i da će mnogo zavisiti od želje 26-godišnjeg fudbalera da ponovo igra u Premijer ligi.

Robinjo je rekao da je dobio brojne ponude evopskih klubova, ali da mora da sačeka kraj pregovora Sitija i Santosa.

"Moji agenti su dobili brojne ponude klubova iz Evrope, ali sve odluke smo odložili pošto moramo da sačekamo kraj pregovora", rekao je on.

Robinjo je karijeru počeo u Santosu, odakle je 2005. godine prešao u Real Madrid. Posle tri godine na Santjago Bernabeu potpisao je za Mančester siti za koji je odigrao 53 utakmica i postigao 16 golova.

Za reprezentaciju Brazila odigrao je 79 utakmica i postigao 25. golova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: