Karadžić: “FIFA odlučuje o Antiću“

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije Tomislav Karadžić izjavio je da će status selektora Radomira Antića zavisi od žalbe upućene FIFA.

Izvor: JT

Utorak, 20.07.2010.

23:52

Default images

Antić je kažnjen sa četiri utakmice suspenzije zbog neprimerenog ponašanja posle utakmice sa Australijom na Svetskom prvenstvu u Južnoj Africi.

FSS je na tu odluku Svetske fudbalske federacije uputio žalbu, od čijeg ishoda zavisi da li će Antić ostati selektor Srbije i u narednom ciklusu kvalifikacija.

Imali smo korektan razgovor sa selektorom, s temama vezanim za Mondijal, pripreme za start kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, kao i o drugim stvarima vezanim za reprezentativni fudbal. Samo jedno pitanje je ostalo bez odgovora i s njegove i s naše strane, a to je kazna FIFA od četiri utakmice suspenzije. Moraćemo da sačekamo kakav će biti epilog žalbe i šta će zatim odlučiti organi FSS“, rekao je Karadžić.

Prvi čovek FSS je, takođe, naglasio i da reprezentacija mora da ima selektora na početku kvalifikacija za takmičenje u Ukrajini i Poljskoj.

Reprezentacija mora da ima selektora na klupi za početak kvalifikacija. To je problem i za Antića i za nas. Mi se nadamo da će on moći da vodi ekipu od prve utakmice, ali ako kazna ne bude ukinuta, onda ćemo morati da sazovemo Izvršni odbor FSS koji će imati zadatak da proceni šta dalje“, istakao je Karadžić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

62 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

17 h

Podeli: