Bojan Đurđić osvojio Stražilovo

Bojan Đurđić, reprezentativac Srbije u planinskom biciklizmu, osvojio je prvo mesto u drugoj trci Lige Srbije u planinskom biciklizmu voženoj na Stražilovu.

Izvor: AY

Ponedeljak, 07.06.2010.

13:52

Default images

Najbolji do 23 godine bio je Aleksa Marić iz Crvene zvezde, ujedno i treći u apsolutnoj konkurenciji iza Đurđića i Borisa Popovića iz Ris sajklinga. "Odlična trka, sjajna staza, uspešna organizacija i suđenje tima na čijem je čelu bila Jelena Lazić", kaže Aleksandar Marić sportski direktor kragujevačkog Radničkog.-

"Posebno nas je prijatno iznenadio odziv u ženskoj konkurenciji. Posle duže vremena imali smo na stazi i juniorke i pobednica Jovana Crnogorac iz kluba Novi Sad, koja je član reprezentacije za Olimpijske igre mladih u Singapuru, je sve oduševila. Vidi se dobar rad u klubu njenog trenera Nemanje Vajsa", dodaje Marić.

Naredna trka je sledećeg vikenda na Jastrebcu i bodovaće se za maratonsku ligu Srbije u planinskom biciklizmu.

Rezultati, trka na Stražilovu – elita 35 km: 1. Bojan Đurđić (Radnički) 1:58,56 časova, 2. Boris Popović (Ris sajkling) 2:01,53, 3. Aleksa Marić (Crvena zvezda) 2:03,42 časova itd. Do 23 godine: Aleksa Marić (Crvena zvezda), 2. Oliver Štrbac (Fanatik), 3. Marko Popović (Ris sajkling).

U hobi fan klasi pobedio je Kristijan Hipik (Novi Sad) a u hobi sport Endre Kalmar (Kapriolo).

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Idu na 500.000 Rusa: Nemaju šanse?

Francuska može da izdvoji samo dve brigade za podršku Oružanim snagama Ukrajine, što će biti kap u čaši u poređenju sa veličinom i snagom ruske vojske, rekao je pukovnik Aleksandar Vautraver na TV kanalu LCI, prenosi RIA Novosti.

20:42

5.5.2024.

1 d

Podeli: